POSLOVNI SEMINARI

POSLOVNI SEMINARI2020-06-28T13:27:29+02:00

Razmišljate kako se osloboditi stresa, bolje upoznati poslovne partnere ili potrebe kupaca?

Želite poboljšati rezultate i kvalitetu poslovanja? Ili jednostavno planirate raditi na networkingu, prezentirati nove proizvode i usluge, razmijeniti ideje i informacije…

Na pravom ste mjestu! Rado ćemo vam biti domaćin u organizaciji i pripremi vaših poslovnih događanja u našem hotelu kako bi se vaše ideje uspješno realizirale. 

Svaki poslovni događaj je priča za sebe, stoga je naša usluga personalizirana i bit ćemo ponosni ako nam dozvolite da zajednički ispričamo  priču vrijednosti vašeg brenda i energije vaše organizacije kroz boravak u našem hotelu te da vas pritom inspiriramo gastronomskom ponudom, brigom i ljubaznošću našeg osoblja. Naš tim je predan vašem uspjehu.

Moderno opremljena konferencijska dvorana do 60 mjesta u kino postavi ili  do 35 mjesta u U postavi s kojom osiguravamo: brzi WiFi, audio – vizualnu tehnologiju, prezentacijsku opremu (projektor, platno, flip chart, TV), dnevne novine, popust na smještaj za grupe od 10 osoba, besplatni parking  hotela s video nadzorom. 

  • Organizacija sastanaka i radionica
  • Organizacija seminara i prezentacija
  • Organizacija poslovnog doručka, ručka ili večere (buffet ili u sljedovima)
  • Organizacija koktela dobrodošlice i networkinga
  • Coffee break s domaćim kiflicama, pogačicama i savijačama
  • Poslovni sadržaji  

GASTRO UŽITAK

Poslovni ručak ili poslovnu večeru vam možemo organizirati u elegantnom restoranu, vinskom podrumu unutar originalnih kamenih zidovima starih više od 200 godina, konobi hotela uz topli ugođaj plamena vatre ili terasi atrija hotela u ljetnim mjesecima. 

Uvršteni smo u 100 vodećih hrvatskih restorana prema Gastronautu, a  gastronomsku ponudu temeljimo na svježim i visokokvalitetnim namirnicama lokalnog podneblja pripremajući jela po tradicionalnim recepturama. 

Želite li da se vaše druženje pretvori u zabavu možemo vam osigurati tamburaše ili besplatni juke box u vinskom podrumu hotela uz degustaciju hrvatskih vina i domaćih sireva te svečanu gala večeru. 

AKTIVNOSTI U OKOLICI

Za malo više avanture i adrenalina preporučujemo planinarenje na Klek ili Stožac po drvenim šumskim stepenicama, biciklizam, streličarstvo u Frankopanskoj kuli, veslanje na jezeru Sabljaci i razne druge sportske aktivnosti.  Postoji mogućnost dogovaranja taxi prijevoza. 

JEZERA

2020/04/23|

Jezero Sabljaci  Akumulacijsko jezero 3 km udaljeno od Ogulin i Hotela Frankopan, zbog ljepote i veličine (sa 170 hektara jedanaesto je u Hrvatskoj) prozvano [...]

IVANINA KUĆA BAJKI

2020/04/23|

Ivanina kuća bajki – interaktivni centar Jedinstven u svijetu multimedijalni i interaktivni centar za posjetitelje koji slavi bajke i svekoliko bajkovito stvaralaštvo Ivanina kuća [...]

Sada ste već gotovo sigurni da ste pronašli idealnog partnera na savršenoj lokaciji, stoga je vrijeme da nas kontaktirate za personaliziranu ponudu.