Organiziramo vaše domjenke

Organizacija Vaših domjenaka, poslovnih okupljanja, vjenčanja i proslava dobiti će dodatnu vrijednost uz kreativne delicije iz naše kuhinje.

Vi se želite predstaviti kao dobar domaćin svojim uzvanicima, gostima ili poslovnim partnerima. Mi želimo vaš događaj učiniti savršenim i pri tome nam je važno da se vi osjećate ugodno od početka i za cijelo vrijeme trajanja događanja. 

S nama ponudite  gostima nešto interesantno i drugačije, nešto što će probuditi njihovu pažnju odmah pri dolasku, a koje okuse će još dugo pamtiti. 

Pripremamo catering za  10 do 1000 osoba u krugu 100 km od hotela. 

Catering uključuje cjelovitu ili djelomičnu uslugu:

  • Ponuda hrane, alkoholnih i bezalkoholnih napitaka uključujući tople napitke
  • Najam  konobara i kuhara
  • Najam barske i kuharske opreme, barskih stolova, klupa i stolnjaka
  • Prigodno ukrašavanje kod svakog angažmana

Ponuda hrane

Hladni naresci  I  Topla predjela  I  Finger food  I  Bruskete  I  Salate  I  Voće  I  Jela od mesa  I  Jela od ribe  I  Prilozi  I  Slastice i ostali deserti

Na caterinzima je gotovo nezaobilazan naš poznati „Slatki stol“  koji  vrlo posebnim desertima, u isto vrijeme i okusom i vizualno,  uveseljava i oduševljava svakog gosta. Od desertnih krema u čaši, raznih torti, rolada, palačinki, malih slatkih zalogaja poput puslica i cake popsa,  voćnih dekoracija gosti ne mogu izabrati što bi prije isprobali. 

Uz talentiran, brižan i kreativan tim predani smo tome da ostvarimo vaše želje i zbog toga nas posljednjih godina mnoge privatne osobe i poslovni subjekti biraju za catering uslugu jer uz vrhunsku hranu i uslugu dobar provod je zagaranitiran.

Svaki naš catering je posebna priča kreirana u suradnji s vama prema vašim potrebama i preferencijama. Uvažavajući vaše želje  kreiramo vam personaliziranu ponudu i vodimo vas kroz organizaciju događanja.

Uspjeli smo ako se vi smješite. 

Zatražite personaliziranu ponudu i svoje goste ostavite bez daha.