Za Vaše savršeno vjenčanje

Svaki par želi svoje savršeno vjenčanje. Želite da vaš dan bude točno onako kako ste ga zamišljali. Bilo da planirate tradicionalno vjenčanje ili  vjenčanje na malo drugačiji način naš profesionalni i kreativni tim predan je  tome da se vaši snovi ostvare, a vaši gosti budu oduševljeni vašom proslavom zajedničkog životnog puta. 

U trenutku organizacije vašeg vjenčanja sve je vezano uz vas od odabira prostora,  personaliziranog menija s visokokvalitetnim namirnicama, vaših želja oko uređenja i detalja koji će vaše vjenčanje učiniti još osobnijim i posebnijim. Naša pažnja u potpunosti je usmjerena prema detaljima, kvaliteti, profesionalnoj i prijateljskoj usluzi. 

S Hotelom Frankopan imate mogućnost organizacije savršenih vjenčanja od proslava zaruka, okupljanja gostiju, svadbenih svečanosti i slavlja obljetnica. 

OVOGA PUTA VI BIRATE

Prostori za svadbenu svečanost

Restoran hotela će svojim šarmom biti prvi izbor onih mladenaca koji žele jednostavnu proslavu uz svačni ručak ili večeru. Kapacitet restorana je do 50 sjedećih mjesta. No osim restorana na raspolaganju su i sljedeći objekti:

Od prvog trenutka pomažemo vam u kreiranju vaše svadbene svečanosti koja će se temeljiti na vašoj osobnosti i vašim željama.

Prema vašem izboru kreirati ćemo personalizirani meni za posluživanje, meni na ovalima ili buffet meni. Za svadbene svečanosti iznad 50 osoba dajemo paket s mogućnošću neograničene konzumacije pića s dogovorenim izborom iz otvorenog bara. 

Naše svadbe su poznate i po „Slatkom stolu“  koji će svakog gosta ostaviti bez daha vizulanom prezentacijom slastica i različitim kombinacijama okusima koji će se dugo pamtiti. Od desertnih krema u čaši, raznih torti, rolada, palačinki, malih slatkih zalogaja poput puslica i cake popsa,  voćnih dekoracija gosti ne mogu izabrati što bi prije isprobali.

Naša najvažnija slastica na vjenčanju je svadbena torta, elegantna, jedinstvena i uvijek predivna jer ona je posebni simbol vaše ljubavi. Posebni nam je ponos kad nam mladenci prepuste kreiranje svadbene torte za njihovo vjenčanje. 

Prilikom organizacije vjenčanja Hotel Frankopan nudi paket s posebnim popustom za smještaj uzvanika, a mladenicima daruje noćenje s doručkom u apartmanu hotela. Gostima se poslužuje kasniji doručak, a omogućena je ranija prijava  i kasnija odjava iz hotela. 

Za relaksaciju mladencima darujemo korištenje hotelske saune za dvije osobe 60 min.