DETALJI PONUDE

Soba Standard

22 m2  I  2 odraslih

Za vaš dobar odmor izaberite sobu s „twin“ ili „double“ ležajevima. Klasična elegancija s modernom opremom upotpuniti će vaš siguran i udoban boravak u hotelu. Uslugu buđenja po potrebi možete naručiti na recepciji hotela. Osvježenje možete potražiti i u mini baru sobe.

Za one koji kod nas borave iz poslovnih razloga radni stol i brza Wi-Fi veza osigurati će vam nesmetano obavljanje vaših  poslovnih aktivnosti na elekroničkim uređajima. 

DETALJI PONUDE

Soba Comfort

25 m2  I  2 odraslih

Ukoliko želite više dodatnog prostora u sobi za vaš odmor ili poslovni boravak u hotelu u ovoj ćete se sobi osjećati vrlo ugodno i sigurno. Pažljivo dizajnirana soba, opremljena modernim sadržajima omogućiti će vam potpunu udobnost višednevnog boravka u hotelu.

Na raspolaganju vam je posluga u sobu, a za potpunu relaksaciju preporučamo personalizirano korištenje hotelske saune. Kvaliteta kreveta, madraca i jastuka osigurati će vam kvalitetan i dobar san.  Kupaonica je s tušem. 

DETALJI PONUDE

Soba Superior

31m2  I  2 odraslih + 1 dijete

Idealan izbor za sve one kojima je za savršenu udobnost potrebno još malo više prostora i one koji u hotel dolaze s djecom. Osim „double“ kreveta soba ima i sofu koja se po potrebi može koristiti i kao dodatni ležaj.

Soba je pažljivo dizajnirana i opremljena modernim sadržajima poput SAT TV, sef sa šifrom i mini bar kako bi se za vrijeme boravka osjećali udobno, potpuno opušteno i sigurno. Namještena je pažljivo biranim masivnim drvenim namještajem, a brza WI- Fi veza osigurati će vam dobru zabavu ili poslovne aktivnosti. Kupaonica je s tušem. 

Klima

TV

Telefon

Besplatan wifi

Minibar

Sef

Sušilo za kosu

Radni stol

Ekstra ležaj

Posluga u sobu

Usluga pranja i glačanja

Rezerviraj sobu