DETALJI PONUDE

Apartman Junior

Idelan apartman za obiteljski boravak u hotelu. Dodatni prostor u sobi i veća površina sobe te moderni sadržaji pružaju obitelji dovoljno prostora kako bi se osijećali udobno i sigurno za vrijeme boravka u hotelu.

Kupaonica u junior apartmanu može biti s hidromasažnom kadom ili tušem. U dodatnom prostoru sobe nalazi se mali coffe stolić, sofa ili dodatna stolica. Kvaliteta kreveta, madraca i jastuka osigurati će vam kvalitetan i dobar san. 

DETALJI PONUDE

Apartman Deluxe

Apartman je idealan za veću obitelj ili društvo preporučamo boravak u de luxe apartmanu u kojem se nalazi soba s „double“ krevetom, dnevni boravak sa sofom koje po potrebi može biti i dodatni ležaj te dodatnom sobom za jednu osobu. Jedna kupaonica s hidromasažnom kadom.

Brza WI- Fi veza osigurati će vam dobru zabavu ili poslovne aktivnosti na elektroničkim uređajima. Dodatno u sobi možete pronaći ogrtač i papučice, a za potpunu relaksaciju preporučamo personalizirano korištenje hotelske saune. Osvježenje potražite u mini baru sobe. Dostupna vam je i posluga u sobu. 

Klima

TV

Telefon

Besplatan wifi

Minibar

Sef

Sušilo za kosu

Radni stol

Aparat kava / čaj

Papuče

Ogrtač

Ekstra ležaj

Posluga u sobu

Usluga pranja i glačanja

Rezerviraj apartman