Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Više o restoranu Frankopan

Hotel Frankopan & Restoran Frankopan, pravi je odabir za ručak, večeru, proslavu obljetnica, svadbenu svečanost

Restoran Frankopan već tri uzastopne godine uvršten je u prestižnu kategoriju 100 vodećih hrvatskih restorana.

Iz bogatog jelovnika izaberite jela od mesa, divljači, vegetarijanska jela, ribe, tjestenine, te razne slastice.

Kuhinja se temelji na domaćim, autohtonim jelima, pa tako možete uživati u jedinstvenim specijalitetima: pršutu od jelena, vepra ili medvjeda, domaćim sirevima, gljivama - punjenim ili s roštilja,  pastrvama, rolanoj teletini ili pak jelima s roštilja.

Posebna ponuda našeg restorana nudi pregršt gastro iznenađenja:

Ogulinska gozba od 6 gangova tradicionalnih jela (divlji pladanj Frankopan - pršut od jelena i medvjeda, domaći sir  škripavac, domaći dimljeni sir s travama, pašteta od divljači s marmeladom od brusnica i smisnim kruhom, ragu juha od teletine u košarici od kruha, topli Modruški složenac, pastrva s bademima, pečenje Frankopanskih kaštela - pečeni fazan i odojak uz dinstani ogulinski kupus, dinstanu kiselu repu, okruglice od kruha i gljive sa žara) i vođenu degustaciju vrhunskih vina, vilinsku večeru...

Sladokuscima se nude palačinke na čak 50 načina, domaće štrudle,  pite,  torte, sladoled, voćne salate.

Kušajte tradicionalni ogulinski specijalitet - OGULINSKU MASNICU!

Harmonija okusa i mirisa i vrhunski sastojci jela, priča je koja jamči vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo naših gostiju.

Za Vas organiziramo domjenke, proslavu obljetnica, catering, svadbene svečanosti, poslovne ručkove i večere. Zadovoljstvo nam je savjetovati Vas u kreiranju menua prema Vašim željama, aranžiranju prostora i usklađivanju mnogih detalja, s ciljem da Vaš ugođaj bude potpun, baš onakav kakav ste priželjkivali.

U našem vinskom podrumu s asortimanom preko 100 vrsta kvalitetnog domaćeg i stranog vina, izaberite vođenu degustaciju uz prigodnu zakusku i pristupačnu cijenu.

Ugođaj začinite živom glazbom ogulinskih tamburaša i sljubite osjet mirisa, boja, okusa i sluha.




 

 

­